1. Om os
  2. Services
  3. Cases
  4. Journal
  5. Karriere
  6. FREM
  7. Kontakt
  8. English

5. maj 2025

2 min

PR-talent skifter selvstændigheden ud med Help

Nicolai Sabro, 28, tiltræder den 5. maj som seniorrådgiver hos Help. Han har de sidste tre år arbejdet som selvstændig pressekonsulent og specialiseret sig i at hjælpe startups og scaleups med at udkomme i medierne.

Efter tre år som selvstændig pressekonsulent tager Nicolai Sabro, 28, næste skridt i sin karriere hos Help. Her tiltræder han som seniorrådgiver den 5. maj. Særligt Helps fokus på AI og et fleksibelt arbejdsliv har hjulpet Nicolai Sabro med at tage beslutningen om at vende tilbage til bureauverdenen. “PR-arbejdet bliver mere komplekst, ikke mindst med AI’s indtog. At være en del af et bureau, der både eksperimenterer med AI og investerer i at udvikle fremtidens løsninger – også hvad angår arbejdsmilø- og kultur – har helt klart været afgørende for mit valg,” siger Nicolai Sabro og fortsætter: “Jeg er enormt resultatorienteret og synes, det fedeste er, når man lykkedes med og for sine kunder. Help er på samme måde, og mit indtryk er, at vi generelt arbejder meget ens. Jeg håber, jeg kan bidrage til, at Help forbliver de bedste, når det kommer til brands’ presseeksekvering på tværs af platforme.” Fakta om Nicolai Sabro Nicolai er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og startede sin karriere i begyndelsen af 2018 hos bureauet Copus (i dag Ponder), hvor han var kommunikationsmanager i knap to år. Bagefter hos bureauet Friday, hvor han startede som PR-specialist og senere kommunikationskonsulent, inden han etablerede sit eget bureau, Pressence. Gennem de seneste tre år har han desuden stået i spidsen for ledernetværket Decision Makers og iværksætterpodcasten Pivot. Her har han arbejdet med over 300 af fremtidens virksomhedsledere, der også udgjorde en stor del af hans kundebase i PR-forretningen. Privat bor Nicolai i København, men er opvokset på Sydsjælland og har tidligere boet i bl.a. Aarhus og Perth, Australien. Han interesserer sig særligt for cykling, gastronomi og elsker at rejse og opleve kultur.