1. Om os
 2. Services
 3. Cases
 4. Journal
 5. Karriere
 6. FREM
 7. Kontakt
 8. English

FREM

Sæt fart på din udvikling og styrk dine kompetencer inden for kommunikation ved at blive del af vores praktikantprogram FREM.

Skræddersyes til dine ambitioner, kompetencer og interesser

FREM er et skræddersyet praktikantprogram for dig, der vil vinkle journalistisk, tænke strategisk, arbejde kreativt og visuelt og rådgive verdenskendte brands og startups. For dig, der vil udfordres, udvikles og prøve kræfter med hverdagen på et kommunikationsbureau. For dig, der vil med FREM. FREM, når vi møder kunderne. Når strategien skal udvikles. Når krisen raser. Og når videoprojekterne skal produceres.

Vi tror på, at det bedste praktikforløb skaber en bevægelse og udvikling hos dig – både personligt, fagligt og socialt. FREM skal sikre den rette udvikling for dig på vejen mod forhåbentlig at blive studentermedarbejder og fuldtidsansat hos os - hos os er der god tradition for at praktikanter fortsætter efterfølgende.

Vi søger praktikanter til efteråret 2024

Du vil arbejde med alt fra medierelationer, pressemeddelelser, interviews, kommunikationsstrategier og krisekommunikation til kreativ koncept- og kampagneudvikling. Du får mulighed for at udvikle og drive events og influencerkampagner. Du vil også prøve kræfter med digital storytelling, strategi, udvikling af content til digitale kanaler og community management, særligt LinkedIn.

Hvor mange bokse kan du sætte X ved?

 • Jeg skal i praktik i ca. et halvt år
 • Jeg vil opleve, hvordan kommunikation fungerer i den virkelige verden
 • Jeg har en kærlighed for formidling – skriftligt og/eller visuelt
 • Jeg er ambitiøs, nysgerrig og ønsker at udvikle og blive udviklet
 • Jeg ønsker at have det sjoveste og mest lærerige praktikforløb

Alt andet end det faglige

Dit praktikforløb skal være fagligt udfordrende og udviklende, men det er lige så vigtigt, at du har et smil på læben. Derfor får du sjove opgaver og spændende kunder og masser af grin og stemning på kontoret.

Fredagsbar

Praktikantbar

Sommerfest og julefrokost

Teambuilding

Spontane croissanter på en grå mandag

Fridag på din fødselsdag

Fleksibilitet ift. arbejdstid og -sted

Branchens bedste at lære fra

“Det at få lov til at arbejde med faste kunder fra starten er det, der virkelig har rykket min faglige udvikling. Du får lov til at tage tidligt ejerskab, og du har altid en stærk kollega i ryggen, der er klar til at gribe ind og guide dig. Du bliver dygtig til at skrive, fortrolig med at præsentere og lærer at rådgive brands inden for kommunikationens brede spektrum.”

Olivia Yderholm,
Tidligere praktikant, nuværende Kommunikationskonsulent

FREM-programmet

Vi sørger for, at der igennem dit praktikforløb er lagt et klart og skræddersyet program, så du fra start ved, hvad du går ind til.

Første dag

Morgenmad og kaffe med hele teamet, Introduktion til buddy (din faste sparringspartner gennem dit praktiforløb), din første opgave mv.

Første uge

Her får du en introduktion til vores DNA og metode. Hvordan er vi som virksomhed, hvordan arbejder vi og hvordan er vi at være sammen med.

Buddy-samtale

Hver 3. uge har du samtale med din buddy. Din buddy hjælper dig igennem hele forløbet, og har du spørgsmål, kan du altid gå til vedkommende.

Praktikansøgninger

200+

Praktikanter siden start

25+

Fortsat som studentermedhjælper

50%

Fortsat som fuldtidsansat

26

Det skal du vide

 • FREM er for dig, der er i gang med en relevant videregående uddannelse
 • Praktikken er lønnet, men det er også muligt med ulønnet praktik
 • Praktikforløbet med sommerstart strækker sig fra 1. august 2024 til 31. januar 2025 eller med vinterstart fra 1. februar 2025 til 1. juli 2025, men vi er fleksible i forhold til din specifikke studieordning
 • Du får en fast erfaren buddy, der følger og rådgiver dig gennem hele praktikforløbet
 • Arbejdstiden er 37 timer pr. uge
 • Frokostordning er inkluderet

Sådan søger du

Inkludér gerne, om du søger praktikantstilling inden for PR og strategisk kommunikation eller digital kommunikation. Er du en kombination af de to profiler, er du stadig meget velkommen til at søge. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til praktikantprogrammet FREM, ønsker du blot at høre mere om livet som praktikant i Help fra en tidligere praktikant og nuværende rådgiver eller vil du sende en motiveret ansøgning samt CV, så tøv ikke med at kontakte: Sebastian Dalsgaard, praktikantansvarlig sebastian@helpagency.dk