1. Om os
 2. Services
 3. Cases
 4. Journal
 5. Karriere
 6. FREM
 7. Kontakt
 8. English

Video

Intet medie formidler storytelling så tydeligt som levende billeder – og derfor er det også én af de sværeste discipliner inden for kommunikation. Hvordan formår man at formidle en vision og et DNA på 15, 30 eller 60 sekunder?

Kernebudskaber

Uanset om vi producerer korte reels til Instagram eller større visuelle fortællinger, er udgangspunktet altid i jeres kernebudskaber og et kreativt knæk, der fanger målgruppens opmærksomhed.

Ydelser

 • Konceptudvikling
 • Storyboard og manus
 • Tilrettelæggelse
 • Produktion

Sådan gør vi

Film som kommunikationsform er et af de mest engagerende og sanselige formater. Hvis det bruges rigtigt, er det meget velegnet til historier, der skal fange modtagerens opmærksomhed, ændre deres perception eller få dem til at foretage en bestemt handling. I gamle dage kostede flotte film mange penge, men med moderne udstyr laver vi kvalitetsproduktioner til jer i alle kategorier. Fra små film, der tager få timer til store fortællinger med gennemarbejdede koncepter og produktioner. I Help tror vi på, at en filmproduktion ikke bare skal resultere i én film. Vi versionerer vores kunders film i flere formater fx til website, sociale medier, annoncer, så der opnås optimal synlighed på tværs af platforme.

Se vores cases