Åbningsfest af A-House’s gårdhave

Kunde:

A-House

Opgave:

  • Event
  • SoMe

Opgaven

Den ikoniske A-formede bygning på Islands Brygge har længe været samlingssted for kreativitet og selvudfoldelse. I dag består A-House af eksklusive lejeboliger, som byder på en utrolig udsigt over København, og med beroligende vand og et pulserende byliv lige rundt om hjørnet.

Efter en større renovering af deres gårdhave, ønskede A-House det skulle fejres med manér. Opgaven var at skabe de helt perfekte rammer for en åbningsfest af en gårdhave ikke bare skulle ses som et udendørs areal, hvor man opholder sig, men derimod en smuk oase, hvor beboerne, på trods af de bor i indre by, alligevel kan være i ét med naturen og tage part i, at fremme biodiversitet. A-House er meget interesseret i at skabe et godt fællesskab, hvor beboerne kan trives og samles, og der blev denne begivenhed endnu et bevis på både beboernes og A-House dedikation på dette mål. 

Eksekvering

En varm aften i september måned skulle sætte rammerne for eventet. Her ønskede vi at forvandle gårdhaven til en oase, hvor natur, kunst og et stort fællesskab skulle være højdepunkterne for aftenen.

  • For at fremme den smukke natur fik vi leveret blomster fra Rhodes Flowers, der var omhyggeligt udvalgt, da blomsterne ikke blot skulle være dekoration, men også være med til at fremme og forme hele den grønne oase og automatisk blev en del af hele gårdhavens ‘økosystem’.
  • Kunstinstallationer fra Studio Fie Paarup udgjorde bogstaveligt baggrunden for hele aftenens event. Her fik vi produceret en 12x4 cm lang organisk installation, der blev hægtet fast for enden af gården, der havde til formål at samle hele gårdhaven med dens naturlige brunlige farver.
  • Fællesskabet kom helt af sig selv, da både drinks fra Aeris cocktails blev langet over bordet og mad fra Amadli blev serveret i flow imens beboerne kunne interagere med hinanden og få en god nabo snak.

Resultater

Vi fik skabt et event, der viste at A-House er et skridt i retning af at have skabt en bæredygtig og harmonisk livsstil for deres beboere, hvilket i den grad kunne ses blandt beboerne under åbningsfesten. Der var fuld hus fra start til slut, hvor beboerne kom og gik og andre tilsluttede sig den gode fest.